Een vraag aan u,

10. Wat voor schade richt dit aan? Is het proportioneel ten opzichte van de ernst van het virus?

guest
13 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Barbara
Barbara
9 oktober 2021 08:57

Afhankelijk van de leeftijd en andere aandoeningen verschilt het risico op ziekte door, IC opname en overlijden aan of met Corona. De opgelegde maatregelen houden daar nauwelijks rekening mee en veroorzaken enorm leed zoals eenzaamheid, depressie, demotivatie, agressief gedrag. Niet proportioneel.

P. van Wingerden
P. van Wingerden
Antwoord aan  Barbara
29 december 2021 19:20

Als het echt mogelijk zou zijn om alleen maatregelen voor de risicogroep te treffen, dan was dat zeker gebeurd.

We zien dat de overheid inderdaad kan sturen op de beschikbare capaciteit in ziekenhuizen.
Of wilt u dat er mensen afgewezen moeten worden door het ziekenhuis, omdat er geen plaats voor hen is?

Pietje Puk
Pietje Puk
Antwoord aan  P. van Wingerden
7 januari 2022 10:42

Vaccineren doe je voor jezelf en niet voor een ander! Iedereen die iets anders zegt “liegt” of is niet goed voorgelicht. Door je te laten vaccineren bescherm je jezelf. Als de gevaccineerden zich dan nog steeds onveilig voelen, dan dienen zij voor zichzelf maatregelen te nemen waarbij zij iedere vorm van contact zelf moeten afwegen. Dit mag dit niet ten koste gaan van de samenleving die wil blijven leven, werken, recreĆ«ren, leven!!. “” Een risicoloos leven is een dodelijke illusie””

Di
Di
3 oktober 2021 15:30

Het is duidelijk niet proportioneel t.o.v. de ernst van het virus. Maar de meeste Nederlanders geloven dat de kans dat je op IC komt en de kans dat je sterft vele malen hoger is dan die in werkelijkheid is. En dat kan echt tot 30% meer zijn dan de werkelijke cijfers. En hoe ouder de personen, hoeveel hoger ze de kans schatten.

P. van Wingerden
P. van Wingerden
Antwoord aan  Di
29 december 2021 19:10

Ik raad u om deskundigen aan het woord te laten. Die deskundigen onderbouwen het geloof, maar uw geloof is zonder kennis van de deskundigen. Daarom kunt u niet toestemmen in de wijsheid en vertrouwen op de wijsheid die God aan de deskundigen heeft gegeven.

Op het coronadashboard van de Rijksoverheid staan veel gegevens. Directeuren van ziekenhuizen en ministers, die weten hoe de verhouding tussen gevaccineerden en ongevaccineerden is in de kliniek en op het ic, doen u kennelijk niet geloven, wat de meeste Nederlanders wel geloven.

PIP
PIP
3 oktober 2021 20:43

Grote schade bij mensen. Dit virus is onder controle allang. Lees de geschiedenis boeken HALLELUJA

P. van Wingerden
P. van Wingerden
Antwoord aan  PIP
29 december 2021 19:13

Wij leven niet in het verleden maar in het heden, waarin wij door God worden verrast door Zijn voorzienigheid. Een voorzienigheid, waarin ook het OMT niet kan blikken, om te weten wat de toekomst brengen zal.

Het OMT kan alleen de kennis gebruiken om gegevens uit het verleden te interpreteren voor de te verwachten toekomst. Die kennis staat niet in de geschiedenisboeken.

nayyi
nayyi
4 oktober 2021 09:28

Grote schade zoals omzet verlies maar ook mentale schade, het gaat inmiddels nergens anders meer over. Is het proportioneel ten opzichte van de ernst van het virus? Nee, ook aan griep sterven normaal gesproken in Nl 9000 mensen gemiddeld per jaar.

P. van Wingerden
P. van Wingerden
Antwoord aan  nayyi
29 december 2021 19:15

Wees dankbaar dat een zo ernstig virus, onder Gods zegen, bestreden wordt, zodat het niet ernstiger resultaat heeft als een gewone griep.

Sandra
Sandra
4 oktober 2021 12:07

Disproportioneel.. Mensen schatten de risico’s op ernstig ziek worden en overlijden door alle angst propaganda ook disproportioneel in, zie interessant artikel hierover op maurice.nl

P. van Wingerden
P. van Wingerden
Antwoord aan  Sandra
29 december 2021 19:17

Welk artikel?

JH vd Mortel
JH vd Mortel
26 oktober 2021 14:30

Schade is nu al zichtbaar, en zal lang door blijven denderen.

Antwoord op 2de vraag: Nee

Titus
Titus
30 oktober 2021 10:02

Ik vind de schade in vergelijking met lockdowns persoonlijk veel geringer en te verkiezen.

Vragen die niet, nauwelijks of niet volledig beantwoord worden door politici, media of deskundigen. Het is een onderwerp waar veel mensen mee bezig zijn!