Een vraag aan u,

13. Is het denkbaar dat de bestrijding van het virus(dat reëel is en zorgt voor ziekenhuisopnames en doden) misbruikt wordt voor vergaande staatsinmenging in je privéleven en het doorvoeren van een app voor alle burgers?

guest
16 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Dolfijn
Dolfijn
2 oktober 2021 20:53

Jazeker. Dit is juist het te behalen doel. Het misbruiken van deze zware griep hiervoor en mensen bewust in angst gooien en houden, met de technieken van Van Ranst is misdadig.

PIP
PIP
3 oktober 2021 20:48

Misbruik van het gehele rechtssysteem en privacy als burger. Weg met die digitale shit

Ramon Teunissen
Ramon Teunissen
4 oktober 2021 08:07

Stel je nu eens even de vraag welk virus gaan ze dit najaar de schuld geven?In eens is de griep ook weer in aantocht houdt er rekening mee dat in een mild griep seizoen er al 4.5 tot 9.000 mensen overlijden ongeveer 16.000 ziekenhuis opnames en bijna een miljoen mensen die zich melden bij de huisarts.Als er dan ook nog eens Corona naast zou komen dan hebben we dit jaar tientallen duizenden doden op de agenda staan of als er net zoveel mensen dood gaan?

nayyi
nayyi
4 oktober 2021 09:32

Zeer zeker mogelijk en zelfs waarschijnlijk.

Sjaan
Sjaan
4 oktober 2021 12:09

Helaas helaas helaas is het niet alleen denkbaar maar zie ik het voor mijn ogen gebeuren (en zien velen dat nog niet, dus of ik heb het mis -en dat hoop ik- of er zijn er nog velen ziende blind

Gli
Gli
4 oktober 2021 15:07

Is het wel een virus. Het is nog nooit door iemand geisoleerd. Dat moet het eerste bewijs zijn toch?

P. van Wingerden
P. van Wingerden
Antwoord aan  Gli
29 december 2021 20:26

Zonder isoleren kan geen nieuwe variant worden ontdekt.

Hans
Hans
5 oktober 2021 09:07

Ja. Overheden hebben de neiging hun macht over het volk te vergroten. Een overheid die macht loslaat en teruggeeft aan het volk ? Ik moet hard denken voor een voorbeeld 🙁

Arjan
Arjan
7 oktober 2021 09:01

Jazeker, en het vastzetten van de oplossing op vaccinatie onderstreept dit.

Het niet toestaan van obductie heeft het vinden van een goede behandeling vertraaagd, en het bestrijden van vroege interventie (bij de huisarts) heeft de ziekenhuizen onnodig belast en bijgedragen aan een stuwmeer aan uitgestelde behandeling. Dit gecreerde tekort is gebruikt als hefboom om de druk verder te verhogen. We zijn op een pad van angst en vermijden gemanipuleerd, wat staatsinmenging rechtvaardigt.

P. van Wingerden
P. van Wingerden
Antwoord aan  Arjan
29 december 2021 20:27

Dit is een komplotdenker

Barbara
Barbara
9 oktober 2021 09:00

Ja dat is mogelijk en ongewenst.

Leo
Leo
16 oktober 2021 11:46

Ja hoor, het is een groot wereldomvattend complot!! Welterusten!

JH vd Mortel
JH vd Mortel
26 oktober 2021 14:43

Het wordt zeker misbruikt, of dat nu opzettelijk is of niet (maakt in principe niet zo veel uit).

Zulke staats inmenging, niet alleen in prive leven maar ook (minstens zo erg) schandalige inmenging in wat doktoren wel en niet mogen toepassen voor behandeling is totaal onaanvaardbaar.

Dokter en patient moeten exclusief de enigen zijn in wat voor besluitvorming dan ook, met instanties as RIVM, WHO alleen maar als monitor (anonieme statistieken, etc.) en NIET BINDEND advies orgaan.
En dat is inclusief welke behandelings / preventieve middelen worden gebruikt.

Momenteel lijkt het erop dat rol is uitgebreid naar totale controle over alles.

Rob
Rob
29 oktober 2021 20:45

Denkbaar!!?? Een absoluut feit! Wie dat nu nog niet ziet wordt nooit meer wakker 😂

Titus
Titus
30 oktober 2021 10:14

Ik voel geen inmenging die afwijkt van tal van andere inmengingen in mijn privé leven die nodig zijn om zo vrij en gezond mogelijk samen te leven. Ik heb DKTP etc prikken gehad. Zou me ook vaccineren als ik naar een malariagebied ga en ben blij dat ik me kan vaccineren tegen covid. Als ik zelf ziek ben of mensen zou kunnen besmetten, blijf ik uit mezelf weg bij anderen (en wel thuis, in bed). Helaas doet niet iedereen dat, wat ik persoonlijk niet erg sociaal vind, noch vind getuigen van een erg gezonde geestesinstelling.

P. van Wingerden
P. van Wingerden
29 december 2021 20:31

Dit is onmogelijk. Wanneer het virus is verdwenen, zullen ook de hulpmiddelen ertegen verdwijnen. De overheid heeft geen belang bij “tijdelijk misbruik”, maar beleid op de lange termijn.

Vragen die niet, nauwelijks of niet volledig beantwoord worden door politici, media of deskundigen. Het is een onderwerp waar veel mensen mee bezig zijn!