Een vraag aan u,

18. Wat voor mensen zijn er in Italië aan de macht als ze een wet aannemen die bedrijven de opdracht geeft om ongevaccineerde mensen geen loon uit te betalen?

guest
7 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Dolores
Dolores
4 oktober 2021 08:24

Fascisten. Eigen wil opleggen aan anderen en gebruik maken van dreigementen, ontslag bijvoorbeeld.

nayyi
nayyi
4 oktober 2021 09:39

Dat mag ik niet zeggen, maar ‘t heeft met wijlen Mussolini te maken.

PIP
PIP
3 oktober 2021 20:54

Bange mensen of zakkenvullers

F
F
4 oktober 2021 14:46

Als Italiaan kan ik zeggen dat het fascisme werd gesteund door de meerderheid van de bevolking tijdens het Mussolini tijd en hetzelfde geldt nu.

Leo
Leo
16 oktober 2021 11:49

Ga dat vooral in Italië vragen

JH vd Mortel
JH vd Mortel
26 oktober 2021 14:48

Sociopaten

P. van Wingerden
P. van Wingerden
29 december 2021 21:12

Te zien is dat daar ander beleid wordt verwacht dan in ons land. Wat wij vanzelfsprekend vinden, vinden ze daar niet vanzelf sprekend en omgekeerd.

’s Lands wijs, ’s lands eer.

Hieruit blijkt dat beleid niet te kopiëren valt.

Zelfs tegen het theocratisch bestuur van Israël kwam het volk Israël in opstand, omdat zij ook een koning wilde. Was dat goed? Was er een beter bestuur mogelijk? Zij wilden gebonden worden door de lasten van de koning! Lijkt de situatie in Italië daar niet een beetje op.

De Italianen begrijpen dat het gaat om de gezondheid en niet om de vrijheden in te perken. Wie moet het personeel betalen, wanneer dat niet kan werken vanwege een oorlog? Een omstandigheid die het personeel niet kan veranderen. Maar zij kunnen wel hun loon behouden door zich te laten vaccineren. Wat een voorrecht! als we dit vergelijken met een oorlog.

Vragen die niet, nauwelijks of niet volledig beantwoord worden door politici, media of deskundigen. Het is een onderwerp waar veel mensen mee bezig zijn!