Een vraag aan u,

20. Waarom wordt Mona Keijzer ontslagen als ze haar mening uit over de CoronaCheck-app, terwijl Sigrid Kaag dit ook deed in het voorjaar over de avondklok?

guest
12 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
PIP
PIP
3 oktober 2021 20:56

Omdat het besluit al genomen was in de kamer en dan mag je daar niet meer op terug komen. Maar moet je meegaan in het besluit wat genomen is

Anja
Anja
16 oktober 2021 13:57

Omdat sigrid Kaag een vrouw is met veel macht, een enge vrouw, niet eerlijk en deel van de elite die de touwtjes in handen heeft. Eerlijke mensen, met eerlijke vragen, wordt de mond gesnoerd.

Rob
Rob
Antwoord aan  Anja
29 oktober 2021 20:49

Precies

Erik
Erik
Antwoord aan  Anja
20 oktober 2021 19:48

Precies dat dus

Kennet
Kennet
4 oktober 2021 19:34

Omdat ze als ze er echt een probleem mee zou hebben gehad, haar bezwaren vooraf en niet achteraf kenbaar had moeten maken.

Eugene
Eugene
9 oktober 2021 11:38

Zoals in ieder bedrijf spreekt de directie met 1 mond. Je MAG je afwijkende mening uiten maar dan moet je wel uit de directie. Of je stapt zelf op uit de directie.

Dolores
Dolores
4 oktober 2021 08:28

Omdat de zogenaamde ‘eenheid’ er niet is en wel geshowd moet worden. 1 mening, geen diversiteit en niet inclusief dus. Precies waar ze zo tegen zijn dien ze zelf. Wel handig hoor, als je geen geweten hebt en wel een ego en macht.

Mono
Mono
4 oktober 2021 17:12

Welkom in ons ‘democratische’ land

Erik
Erik
4 oktober 2021 22:22

Omdat Sigrid Kaag lid is van het WEF.

JH vd Mortel
JH vd Mortel
26 oktober 2021 14:50

Kennelijkk niet echt deel van de incrowd, dus uitgekotst

P. van Wingerden
P. van Wingerden
29 december 2021 21:24

Mona Keijzer wilde volgens mij niet praten over haar standpunt. Dat praten zou worden beantwoord met de motivaties, die zwaarder hebben gewogen. En dat wilde zij niet. Haar politiek gezicht kon zij dan niet handhaven. Zij leed aan gezichtsverlies. En daar was zij dus te ijdel voor. Zij heeft geprobeerd om in een lijdersrol te komen. En dat is haar gelukt.

Sigrid Kaag is gestopt met haar kritiek over de avondklok, want die is er niet meer.
Mona Keijzer zou niet stoppen over het in de hoek drukken van de kleine ondernemer. Haar bezwaar tegen de CoronaCheck-app stond niet op zichzelf. Daarom stuurde zij aan op een lijdersrol, om voor haar partij stemmen op te leveren.

Pietje Puk
Pietje Puk
7 januari 2022 11:06

Zo gaat het altijd in een samenleving. In iedere organisatie mag je geen informatie naar buiten brengen die de organisatie in tweestrijd verdeeld of anders gezegd een andere mening, aanpak straalt immers voor 1 agendapunt geen daadkracht uit. Als je dit wel doet en toch onschendbaar bent, dan doe je iets anders belangrijks voor die organisatie. Dit verklaard waarom de ene persoon wel iets kan zeggen en de ander niet. Dus Sigrid Kaag heeft banden heeft met de WEF en is dus belangrijk is voor de politieke agenda op het gebied van deze aanpak.

Vragen die niet, nauwelijks of niet volledig beantwoord worden door politici, media of deskundigen. Het is een onderwerp waar veel mensen mee bezig zijn!