Een vraag aan u,

22. Wat wil het zeggen als Mona Keijzer als ingewijde in het kabinetsbeleid in haar afscheidsbrief spreekt over ‘Het langzaam overgaan naar een situatie dat je alleen nog ergens binnen mag met een vaccinatiebewijs of een herstelbewijs, (..) het zogenaamde G2-systeem?(gevaccineerd of hersteld)

guest
6 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Dolfijn
Dolfijn
2 oktober 2021 20:54

Uit de school klappen. Bevolking waarschuwen.

PIP
PIP
3 oktober 2021 20:59

Dat er allang een protocol bekend is.

nayyi
nayyi
4 oktober 2021 09:43

Wat weet Mona, wat wij niet weten? En waarom is het kaartje van de GGD/GHOR waar naam geboortedatum prikdata soort vaccin en batchnummer i.c.m. het tonen van je ID niet geldig waarom moet het zo ingewikkeld met een QR-code.

P. van Wingerden
P. van Wingerden
Antwoord aan  nayyi
29 december 2021 21:32

Dat is niet overal uitvoerbaar. En de regering maakt geen wetten voor toepassingen die in de praktijk onuitvoerbaar zullen blijken.
Dat neemt niet weg, dat het op de voorgestelde manier kan worden geprobeerd. De praktijk zal de redelijkheid inzien en gedogen. Motivatie waarom dat wordt gedoogd is mogelijk: Het doel is bereikt.
De mogelijkheid van discussiëren is al een overwinning op de handhaver die daar zou moeten optreden.

Rob
Rob
29 oktober 2021 20:52

Was niks nieuws, iedereen weet dat ze het die kant opduwen.

P. van Wingerden
P. van Wingerden
29 december 2021 21:36

Nu blijkt dat gevaccineerden ook ziek kunnen worden en besmettingen over kunnen dragen, biedt de 3G geen veiligheid meer aan ongevaccineerde getesten. Gevaccineerden zijn minder vatbaar voor een besmetting. Dat risico wordt nog aanvaardbaar geacht, totdat er een boosterprik wordt verplicht. Maar het risico voor ongevaccineerden wordt reeds niet aanvaardbaar geacht.

Vandaar 2G.

Vragen die niet, nauwelijks of niet volledig beantwoord worden door politici, media of deskundigen. Het is een onderwerp waar veel mensen mee bezig zijn!