Een vraag aan u,

32. Wat vind je ervan dat de app in de toekomst gebruikt zou kunnen gaan worden als identiteitsbewijs, rijbewijs, NAW, gezondheidsgegevens, CO2-portemonnee.(wetgeving hiervoor wordt momenteel door de EU gemaakt)

guest
6 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
A
A
4 oktober 2021 05:03

Totale controle van overheid. Strafsysteem. Je ‘mag’ dingen als je ‘braaf’ bent. Invoering China 2.0 Dit mag niet gebeuren.

nayyi
nayyi
4 oktober 2021 09:53

NEE ook in de toekomst vind ik een (verplichte) app voor wat dan ook niet wenselijk. Ik heb namelijk niet eens een mobiel laat staan een smartphone. Ik leef zo veel als mogelijk off-grid omdat regelmatig data worden verkocht of lekken en op straat liggen zeg maar, bovendien wil ik niet dat Jan en alleman maar van alles van mij weet. De overheid weet sowieso al veel te veel. Heb ik iets te verbergen dan? JA mijn privéleven! Ik doe niets strafbaars of illegaals maar is het noodzakelijk dat iederee

nayyi
nayyi
4 oktober 2021 09:54

deel 2:iedereen weet wat ik eet, waar ik mijn kleding koop of welk merk wc-papier ik gebruik?

Barbara
Barbara
9 oktober 2021 09:15

Ongewenst en onnodig, mensen zijn sociale wezens met een geweten, de overheid is door de mensen gekozen en gaat met deze plannen veel te ver om de vrijheid van de bevolking af te nemen.

JH vd Mortel
JH vd Mortel
26 oktober 2021 14:56

Fundamenteel, totaal onaanvaardbaar

P. van Wingerden
P. van Wingerden
31 december 2021 20:22

Deze app is voor het voorgestelde onbruikbaar, omdat de gegevens in de app in eenrichtingsverkeer op de telefoon wordt gezet. U kunt ook een printbare versie verkrijgen. En dat is in het geheel geen app. Maar heeft wel dezelfde eenrichtingsverkeer, werkwijze. De overheid heeft geen administratie van de QR-coden die zijn afgegeven.

Vragen die niet, nauwelijks of niet volledig beantwoord worden door politici, media of deskundigen. Het is een onderwerp waar veel mensen mee bezig zijn!