Een vraag aan u,

33. Laten we hopen dat dat nooit gebeurt, maar kun je je indenken dat al deze zaken gepresenteerd zullen worden als innovaties, gemak?

guest
4 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Dolores
Dolores
4 oktober 2021 08:46

Zeker, daarna kon de Digitale Euro die ze ook nog programmeerbaar willen ( en simpel kunnen) maken en blijken we over 5 jaar ineens in China (EU) te wonen.

nayyi
nayyi
4 oktober 2021 10:07

Ja, dat kan ik me indenken helaas want allerlei zaken zoals contactloos betalen of klantenapp op je telefoon (die ik niet heb) en nog veel meer wordt aan je als gebruiksvriendelijk gemak gepresenteerd, en om je over de streep te halen met leuke kortingen op je aankopen, nou dan betaal ik liever de gewone prijs.

Eugene
Eugene
9 oktober 2021 11:43

Nee.

P. van Wingerden
P. van Wingerden
31 december 2021 20:26

Deze zaken zijn geen innovaties, want de QR-code was er al. Hij dient alleen om informatie te kunnen laten zien, die een mens niet kan lezen. Dat ter geheimhouding van de gegevens, die het bevat. Uw doel wordt dus daarin nagestreefd en dat weet u niet eens!

Vragen die niet, nauwelijks of niet volledig beantwoord worden door politici, media of deskundigen. Het is een onderwerp waar veel mensen mee bezig zijn!