Een vraag aan u,

39. Zou dit een eerste stap kunnen zijn in de richting van een situatie zoals omschreven in het boek Openbaringen van de Bijbel? “En dat niemand mag kopen of verkopen, dan die dat merkteken heeft”

guest
10 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
nayyi
nayyi
4 oktober 2021 10:12

Dit is al jaren aan de gang, de ‘supercomputer’ in Brussel wordt niet voor niets ‘het Beest’ genoemd.

Nano
Nano
4 oktober 2021 17:14

Ik ben bang van wel.. Alles gaat opeens zo snel, niet meer bij te benen met een fatsoenlijk menselijk verstand.

Jacob
Jacob
7 oktober 2021 10:31

Nee zeker niet want dat is een maatregel die alleen christenen treft terwijl deze maatregel ook niet christenen treft.

Agnes
Agnes
7 oktober 2021 15:41

Het ontbreekt ons aan Gods kennis en wijsheid om hier een waarheid over uit te spreken. Gos woord roept ons op om alert te zijn op de tekenen. Wat zeker is: er komt een einde aan de macht van Satan! Satan gebruikt deze tijd om verdeeldheid te zaaien tussen gelovigen, liefdevolle relaties en families. Op die manier worden we afgeleid om te doen wat God van ons vraagt: Hem liefhebben, goed en recht doen voor de schepping en je naasten. Helpen de stellingen dat doel te bereiken?

J. de Keijzer
J. de Keijzer
7 oktober 2021 15:46

Jazeker. Zonder meer. Openbaring beschrijft dat deze maatregel (het merkteken) alle mensen op aarde zal treffen: jong en oud, rijk en arm, slaven en vrije mensen. Met deze coronapas zie je dat al gebeuren. Corona slaat niemand over.

CWar
CWar
16 oktober 2021 11:26

Het merkteken van het beest zal gebruikt worden door de Antichrist die geopenbaard zal worden na de opname van de gemeente

Leo Bakker
Leo Bakker
17 oktober 2021 19:43

Dat merkteken is een merkteken voor mensen die er bewust voor kiezen om het beeld van het beest te aanbidden. Een ieder die dat niet doet, zal gedood worden. Dus een of andere supercomputer of deze app voldoet dus niet aan deze omschrijving. Maar het feit dat mensen onder druk worden gezet om zich te laten vaccineren en/of zo’n app te gebruiken, laat zien waartoe een overheid toe in staat is. Aan de andere kant is dit een periode dat laat zien in hoeverre men in staat is om stand te houden en vast te houden aan hun eigen overtuiging of men uiteindelijk buigt onder de groepsdruk van de samenleving.

JH vd Mortel
JH vd Mortel
26 oktober 2021 15:01

Of je nu gelooft of niet, de Bijbel (Oude Testament) is een boek met veel wijsheid; Openbaringen is een behoorlijk goede waarschuwing tegen het accepteren van totalitaire systemen (van welke aard dan ook).

P. van Wingerden
P. van Wingerden
31 december 2021 23:22

U trekt Gods Woord uit Zijn verband! Er is namelijk geen sprake van aanbidding van een beest, een afgod.
Zie voor enkele andere argumenten mijn boek: “Vaccineer vanuit bijbels perspectief – God handelt preventief en doe wat we God zien doen (Joh. 5:9) dus vaccineer met Zijn Middel -”
Openbaringen komt ook onder de aandacht in bijbehorende blog: https://pvw.auteursbolg.nl

P. van Wingerden
P. van Wingerden
Antwoord aan  P. van Wingerden
3 januari 2022 22:14

De tekst is niet Joh. 5:9 maar Joh. 5:19

Vragen die niet, nauwelijks of niet volledig beantwoord worden door politici, media of deskundigen. Het is een onderwerp waar veel mensen mee bezig zijn!