Een vraag aan u,

41. En passant ontstaat ook zo dadelijk de verplichting om een smartphone in je bezit te hebben, is dat wenselijk?

guest
6 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Eugene
Eugene
9 oktober 2021 11:48

?? Waar komt dat vandaan? Je bedoelt de corona check app? Je hebt nog de mogelijkheid dit op papier mee te nemen.

Thijs
Thijs
4 oktober 2021 10:03

Dat kan ook een voordeel hebben. Er was eens een Italiaanse vrouw die haar aflossing van haar TV niet meer kon opbrengen en dus claimde de verkopende partij de TV. Een rechter heeft toen besloten dat een TV tegenwoordig (jaren 80 vorige eeuw, meen ik) zo belangrijk is voor de informatievoorziening, dat de TV niet geclaimd mocht worden. Oftewel, als we allemaal een smartphone *moeten* hebben (of gechipt moeten worden), dan mag de overheid dat bekostigen.

nayyi
nayyi
4 oktober 2021 10:15

Nee, dit is onwenselijk ik heb geen mobiel nodig en ik ga zeker geen € 800,00 – € 1800,00 hiervoor uitgeven. Wist je trouwens dat ik niet kan inloggen om de QR code te downloaden? Er zijn 3 mogelijkheden 1. Via de app. 2. Via 2-trapsverificatie met een sms-code 3. Via een speciale ID reader (zoals ze die ook in ziekenhuizen soms hebben) op je computer. Misschien hebben ze er niet over nagedacht maar als je geen mobiel hebt kun je ook geen sms(-code) ontvangen. Zo kan ik ook niet inloggen bij de

P. van Wingerden
P. van Wingerden
Antwoord aan  nayyi
31 december 2021 23:34

Voor de digiD is geen ID reader nodig!

nayyi
nayyi
4 oktober 2021 10:15

VGZ zorgverzekeraar om polisvoorwaarden te bekijken zelfde reden (2-trapsverificatie met sms). Als een smartphone verplicht wordt (en regelmatige een nieuwe omdat je bank dat vereist) mogen ze m ook betalen want ik heb er geen euro voor over.

Sjaan
Sjaan
4 oktober 2021 11:34

Er was eens.. een groepje rijke mensen die nog rijker werden door een bepaald virus, mensen moesten thuis werken achter een pc met software en een prik plus smartphone om nog ergens heen te kunnen. En ze leefden nog… Hoewel… Hoe het sprookje voor de minder rijke mensen afloopt, weten we nog niet.

Vragen die niet, nauwelijks of niet volledig beantwoord worden door politici, media of deskundigen. Het is een onderwerp waar veel mensen mee bezig zijn!