Een vraag aan u,

46. Waarom doet me dit denken aan ‘1984’ van George Orwell?

guest
5 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
PIP
PIP
3 oktober 2021 19:21

De GRENS IS AL DUIDELIJK 2X OVERSCHREDEN OMDAT MIJ HET RECHT ONTNOMEN IS VRIJWILLIG DEEL TE NEMEN IN DE SAMENLEVING

nayyi
nayyi
4 oktober 2021 10:20

Zodra de overheid zich letterlijk gaat bemoeien met mijn persoonlijke levenssfeer, en dat proberen ze al veel te veel (zie b.v. het niet roken beleid en nu ook al een geen of minder alcohol beleid (ik ben een niet roker en een zeer, zeer matige drinker) toch ben ik tegen dit beleid ze bemoeien zich ook al met wat je eet, wel of geen vlees (vega wordt je bijna letterlijk door de strot geduwd) of hoeveel vetten en suikers)en hoeveel je wel of niet sport.

P. van Wingerden
P. van Wingerden
Antwoord aan  nayyi
1 januari 2022 00:08

Als ouder bemoeit u zich ook met deze zaken als het gaat over uw kinderen. Een ouder zoekt immers het beste voor de kinderen. En nu heeft u bezwaar tegen de overheid, omdat die het beste zoekt voor haar burgers.

Eugene
Eugene
9 oktober 2021 11:52

De overheid=ons allemaal vertegenwoordigd in de politiek.

P. van Wingerden
P. van Wingerden
1 januari 2022 00:16

Het gaat u waarschijnlijk om de scherpe aanklachten tegen stalinisme. Maar vergeet niet dat wij nu te doen hebben met ziekte en gezondheid. Genoemde aanklachten zijn dus niet tegen de regering maar tegen God.

Want zonder het virus, de ziekte, waren er geen maatregelen, geen vaccins tegen corona. Dus waar ligt de oorzaak? Niet bij heerszucht, maar bij ziekte en sterfgevallen die men wil voorkomen.

Vragen die niet, nauwelijks of niet volledig beantwoord worden door politici, media of deskundigen. Het is een onderwerp waar veel mensen mee bezig zijn!