Een vraag aan u,

5. Is het proportioneel dat de agenten die Café Moeke in Nijmegen sloten dreigden met het arresteren van de personeelsleden? Zou de overheid wellicht veel andere problemen met dezelfde energie aan moeten pakken?

Informatie bron,

guest
7 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Susanne
Susanne
3 oktober 2021 17:59

Disproportioneel, ze zouden zo moeten ingrijpen bij georganiseerde misdaad(politiek),ontvoering en vermissing.

PIP
PIP
3 oktober 2021 20:34

Nee arresteren van personeel is zowiezo niet toegestaan. Er is maar 1 eigenaar die hier verantwoordelijk is. En ja terecht de echt problemen aanpakken op andere gebieden zou zeker beter zijn als deze aktie

nayyi
nayyi
4 oktober 2021 09:20

Het gros van de horecaondernemers controleert alleen omdat ze anders aanlopen tegen torenhoge boetes of sluiting van hun zaak , maar ze doen het niet omdat ze erachter staan.

nayyi
nayyi
4 oktober 2021 09:59

Het is disproportioneel om te dreigen personeel te arresteren want die zijn maar in loondienst en hebben verder niets in te brengen.

Teunice
Teunice
6 oktober 2021 12:11

En dan zie je bij stegeman op de bres dat iemand voor 100.000den euro’s mensen bedriegen en daar kan de politie niks mee. Dat maakt mij zo kwaad ga wat nuttigs doen! Logisch dat het volk een hekel krijgt aan politie.

joost romijn
joost romijn
7 oktober 2021 09:59

het ene probleem is het andere niet, en vooraf is niet in te schatten wat de gevolgen zijn van een pandemie, de pest heeft ook 500 jaar geduurd

P. van Wingerden
P. van Wingerden
28 december 2021 19:49

Café Moeke heeft er zelf voor gekozen om niet te toetsen. Dit terwijl de overheid gebiedt om te toetsen.
U vraagt dus of het proportioneel is om iemand te straffen, wanneer die niet doet wat de overheid gebiedt.
Niemand is in deze werkwijze verplicht tot vaccineren, vanwege de 3G, die ten grondslag ligt aan de QR-code.
Suggereert u dat de QR-code niet proportioneel is, dan mist deze, uw, vraag doel!
Moeke had er ook voor kunnen kiezen, helemaal geen klanten te verwelkomen. En nu zij gedeeltelijk ter wille wordt gestaan, verwerpt zij de voorwaarde. Als zij de voorwaarde niet proportioneel vindt ten opzichte van sluiten, dan sluit zij toch!

Vragen die niet, nauwelijks of niet volledig beantwoord worden door politici, media of deskundigen. Het is een onderwerp waar veel mensen mee bezig zijn!