Een vraag aan u,

68. Waarom wil men persé naar een vaccinatiegraad van 100%(uitspraak van Gommers en De Jonge)?

guest
8 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Dolfijn
Dolfijn
2 oktober 2021 21:18

Omdat dat een onhaalbaar doel is. Aangezien velen medisch gezien niet mogen spuiten. Dan kunnen die maatregelen die nodig zijn om het volk het Sociaal Krediet Systeem in te rollen tenminste lang in stand blijven.

PIP
PIP
3 oktober 2021 19:42

Omdat we de komende jaren alleen nog maar pandamic’s krijgen met nieuwe vaccin’s

Dolores
Dolores
4 oktober 2021 07:46

Dan is er geen controlegroep meer en zijn alle (‘bij’)werkingen van het vaccin , per vaccin (want er wordt steeds meer door elkaar gebruikt) niet meer te achterhalen.

nayyi
nayyi
4 oktober 2021 10:37

Gaat niet lukken, naast de Bible-belt zijn er ook nog de complotdenkers en de principiële anti-vaxxers dus 100% gaan ze nooit bereiken.

Sandra
Sandra
4 oktober 2021 11:14

En dat… lieve mensen, is de vraag der vragen. Binnen de niet-geprikten, zitten veel mensen met verworven immuniteit omdat ze al corona hebben gehad. Zij hebben dus al bijgedragen aan de groepsimmuniteit. Maar het aantonen van hun antistoffen telt niet om ergens binnen te komen. Hoe bijzonder! Bang voor de controlegroep…?!

Hans
Hans
4 oktober 2021 12:49

1) Omdat men in eerste instantie dacht dat dan het virus zou verdwijnen ? (maar 100% is nooit haalbaar, en tegenwoordig weten we dat ook gevaccineerden het virus kunnen verspreiden)
2) Omdat heel veel mensen dan heel veel geld verdienen. Op kosten van de belastingbetaler.

Eugene
Eugene
9 oktober 2021 12:02

Idealiter wil men dat. Niet realistisch natuurlijk.

P. van Wingerden
P. van Wingerden
1 januari 2022 13:34

De vraag lijkt correct gesteld te zijn, want er staat dat zij er náár toe willen. Daarin formuleren zij niet dat zij de vaccinatiegraad van 100% willen hebben! En die visie strookt met het beleid, zoals ik dat zie in de maatregelen. In de wiskunde hebben zij het dan over de limiet, die gaat naar! Steeds dichter benaderen, maar nooit bereiken, bedoelt de wiskunde daarmee.

Vragen die niet, nauwelijks of niet volledig beantwoord worden door politici, media of deskundigen. Het is een onderwerp waar veel mensen mee bezig zijn!