Een vraag aan u,

71. Hoe kun je verklaren dat het RIVM mensen met klachten ten gevolge van vaccinatie meeneemt in de cijfers van coronaopnames als ongevaccineerden? En als het dagblad van het Noorden hier navraag naar doet men deze cijfers niet wil delen(‘De informatie is complex, die kunnen we niet zomaar delen’)

guest
3 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
PIP
PIP
3 oktober 2021 19:51

Dat is niet te verklaren als mensen als je gevaccineerd ben tel je niet mee als ingevaccineerde. Je heb altijd klachten na een vaccinatie je lichaam maakt tenslotte antistoffen

Barbara
Barbara
9 oktober 2021 09:53

De definitie van een gevaccineerde is vanaf 2 weken na de tweede prik. Daardoor kunnen de mensen die ziek worden van het vaccin, tot 2 weken na de 2 e, gepresenteerd worden als ongevaccineerd.

P. van Wingerden
P. van Wingerden
1 januari 2022 14:05

Een korte tijd na het vaccineren kunnen er bijwerkingen zijn, maar geen ziekte. Want er worden tegenwoordig geen verzwakte ziektekiemen meer ingespoten. Je kunt als gevaccineerde dus op zichzelf niet positief testen. Test je dan wel positief, dan is dat vanwege het feit dat je ziek bent geworden door het virus, maar niet door het vaccin.
De test wijst uit of de ziekte/bijwerking van het virus komt of niet. Komt het niet van het virus, omdat de test negatief is, dan is het een bijwerking van het vaccin!
Dat is de werkwijze van het RIVM en het Lareb. Samenvoegen van hun gegevens is complex, maar wel een antwoord, waar deze vraag naar verlangt.
Ik verbaas mij niet, dat zo’n onderzoek ooit nog gaat komen, als het er al niet is. Het is mogelijk wanneer beide organisaties het BSN-nummer bezitten bij de gegevensinvoer en dat ook bewaren voor nader onderzoek.
Ik hoop dat de privacy waakhond het niet verhindert. Maar dat gevaar is groot in ons land.

Vragen die niet, nauwelijks of niet volledig beantwoord worden door politici, media of deskundigen. Het is een onderwerp waar veel mensen mee bezig zijn!