Een vraag aan u,

78. Wat is het nut van kinderen vaccineren gegeven dat zij geen last hebben van Corona en de werkingsduur van het vaccin vrij kort lijkt te zijn? Is het middel erger dan de kwaal gezien de bijwerkingen?

guest
9 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Lotte
Lotte
3 oktober 2021 15:13

Het toedienen van dit mRNA vaccin vind ik prima bij mensen die echt hoog risico hebben om ernstig ziek te worden van SARS-CoV-2. Maar dit betreft een beperkte groep en ik geloof dat, zeker kinderen, een belangrijke bijdrage leveren aan onze immuniteit in de toekomst. Worden we ziek via de natuurlijke weg, dan zijn we beter (en hoogstwaarschijnlijk levenslang) beschermd tegen SARS-CoV-2 en zijn mutaties. Waar is het vertrouwen gebleven in een gezond lichaam? Laten we hier niet mee knoeien.

P. van Wingerden
P. van Wingerden
Antwoord aan  Lotte
1 januari 2022 21:18

Ook mensen die maanden op de ic hebben gelegen, kritiek zijn geweest, vanwege de corona, die krijgen opnieuw corona! De tweede keer is wel minder ernstig.
Dus de immuniteit is tijdelijk voor het ziek worden, maar blijft wel de ernst beïnvloeden, naar mate dat er nog antistoffen werkzaam zijn.
Boosteren, oppeppen, is dus nuttig.

Kinderen kunnen ook zeer nare gevolgen van de ziekte ervaren. De tijd heeft geleerd dat ook kinderen baat hebben bij voorkomen in plaats van genezen! Voorkomen kan door inenten en frequent boosteren.

De dosis moet voor kinderen wel worden aangepast, omdat die een kleiner lichaam hebben.

Sandra
Sandra
4 oktober 2021 11:07

Gelukkig kwamen we er snel achter dat kinderen geen risico lopen op ernstige gevolgen bij corona. Er zijn meer kinderen en jonge mensen gestorven aan het vaccin dan aan de gevolgen van een covid19 en dat gegeven zou er normaal gesproken voor zorgen dat de prikcampagne meteen werd stil gezet. Waarom nu niet? “Je doet t voor een ander!” betekent “Je loopt voor een ander (wie weten we niet) risico op bijwerkingen en overlijden, mhoe groot dat risico exact is, is nog onbekend en houden we amper bij”

P. van Wingerden
P. van Wingerden
Antwoord aan  Sandra
1 januari 2022 21:19

Dat uw vragen niet worden beantwoord, komt omdat uw stellingen niet kloppen!

Lolapop
Lolapop
4 oktober 2021 11:27

Goede info hierover op artsencollectief.nl
Zij besteden hier uitgebreid aandacht aan. Sowieso topinitiatief van samenwerkende medici om een goed beargumenteerde visie op het coronabeleid te geven. Er word heus wel een debat gehouden over het coronabeleid, alleen meer op sociale media, maurice.nl, tegenwind.nl, cafeweltschmertz.nl, denieuwewereld op YouTube. Deel deze sites

P. van Wingerden
P. van Wingerden
Antwoord aan  Lolapop
1 januari 2022 21:20

U kunt de links plaatsen in uw antwoord.

Barbara
Barbara
9 oktober 2021 09:58

https://artsencollectief.nl/10redenen
Met bronnen waarin gewaarschuwd wordt voor specifiek het Corona ‘vaccin’, dus niet voor het rijks vaccinatie programma

P. van Wingerden
P. van Wingerden
Antwoord aan  Barbara
1 januari 2022 21:23

De leeftijdsrange waarover de link spreekt, overzie is op school, waar veel kinderen thuis zitten vanwege corona. De gevolgen worden in mijn ogen onderschat. Zelfs hele klassen moeten thuis blijven vanwege besmettingen onder de kinderen melden de media.

P. van Wingerden
P. van Wingerden
1 januari 2022 21:24

Het gegeven dat kinderen geen last hebben van Corona is achterhaald!

Vragen die niet, nauwelijks of niet volledig beantwoord worden door politici, media of deskundigen. Het is een onderwerp waar veel mensen mee bezig zijn!