Een vraag aan u,

79. Is dit ethisch?

guest
6 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Lotte
Lotte
3 oktober 2021 15:15

Prachtige vraag. Ik vind veel zaken vanaf de start tot aan nu zeker niet ethisch verantwoord. We staan op deze manier steeds verder van de natuur af.

Sandra
Sandra
4 oktober 2021 11:09

Lees eens wat ethicus Erwin Kompanje van Erasmus mc hier over geschreven heeft

JH van de Mortel
JH van de Mortel
18 oktober 2021 14:34

Nee

Edze
Edze
19 oktober 2021 10:07

Een korte vraag verdient een kort antwoord: Nee, natuurlijk niet!

P. van Wingerden
P. van Wingerden
3 januari 2022 22:31

In Wikipedia staat bijvoorbeeld:
Medische ethiek is een vakgebied binnen de filosofie en de geneeskunde waarin wordt nagedacht over een zo goed mogelijke uitvoering van de geneeskunde, en waarbij (het woord zegt het al) ethische vragen worden gesteld.
Hoewel al in de eed van Hippocrates ethische richtlijnen voor artsen zijn opgenomen is de medische ethiek als vakgebied vooral begonnen in de jaren 60 van de twintigste eeuw, toen de voortschrijdende ontwikkeling van medische behandelwijzen en technieken leidde tot de vraag of alles wat mogelijk is, ook gewenst is.
In januari 2021 is zelfs een baby, die besmet was met corona, overleden. Is het ethisch om te stellen dat het kind te jong is voor vaccinatie.
Het is mogelijk om zelfs alle kinderen te vaccineren, maar is dat wenselijk? Jonge mensen kunnen ook behoorlijk ziek worden en last krijgen van long-covid. Mogen wij die mogelijkheid open laten doordat het zo weinig voorkomt. Mogen wij dan zeggen, dat vaccineren voor jonge mensen niet nuttig is. Zonder vaccineren worden de gevolgen ernstiger, wanneer men ziek wordt, zo beweren de betrouwbare bronnen nog steeds.

www.bet-promokod.ru
www.bet-promokod.ru
15 februari 2023 01:24

Букмекерская контора 1xBet является очень популярных на рынке. https://bet-promokod.ru/ Большой выбор спортивных и киберспортивных событий, десятки открытых линий, высочайшие коэффициенты. Также, БК имеет обширный функционал и немногие дает возможность совершать ставки по уникальным промокодам. Используя их, вы можете получить реальный денежный выигрыш, не внося абсолютно никаких средств. Фантастика? – Нет, Реальность Узнать актуальный промокод вы можете сейчас же, однако использовать его необходимо в соответствии с условиями и инструкциями, которые приведены ниже.

Vragen die niet, nauwelijks of niet volledig beantwoord worden door politici, media of deskundigen. Het is een onderwerp waar veel mensen mee bezig zijn!