Een vraag aan u,

91. Is het proportioneel dat de politie in Australië bij burgers thuis langs gaan als die burgers een kritische post op facebook schrijven over de lockdowns? Waar is de vrijheid van meningsuiting? 

guest
5 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
nayyi
nayyi
4 oktober 2021 10:54

Omdat ze dan zullen moeten toegeven dat Big-pharma voor een heel groot deel twee petten opheeft, met dubbele tong spreekt en voornamelijk denkt aan het eigenbelang (= winst).

Kennet
Kennet
4 oktober 2021 19:41

Waarom zouden we dat nodig hebben

Jacob
Jacob
7 oktober 2021 10:39

Die is er wel, misschien niet zichtbaar voor elke leek.

Agnes
Agnes
7 oktober 2021 16:17

De overheden hebben gesmeekt om vaccins. Dat belemmert een kritische blik. Wat overigens niet wil zeggen dat het vaccin slecht, onbetrouwbaar, gevaarlijk of schadelijk is. Het blijft een feit dat het virus meer dodelijke en langdurige ziekteverschijnselen veroorzaakt dan het vaccin. Waarmee ik niet wil zeggen dat er geen bijwerkingen zijn van de vaccins. Wel weten we dat de bijwerkingen ook te zien zijn bij mensen die besmet zijn door Covid-19. Ook de trombose, de gestoorde menstruatie,etc.

trackback
olanzapine generic
29 januari 2023 02:41

[…] buy zyprexa olanzapine […]

Vragen die niet, nauwelijks of niet volledig beantwoord worden door politici, media of deskundigen. Het is een onderwerp waar veel mensen mee bezig zijn!