Een vraag aan u,

93. Denk je dat dit echt het einde van Corona is? Kijk naar Israël(Hoge besmettingen en ze denken aan een vierde prik).

guest
6 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Lotte
Lotte
3 oktober 2021 15:39

Ik denk dat er nooit echt een einde komt. Wellicht dat een ander virus deze zal domineren, maar verdwijnen doet het niet. Het is een organisme dat net als elk ander wil overleven. Alleen denk ik wel dat zal blijken in de toekomst dat we hier gewoon mee kunnen leven. Enkel mensen met een zeer zwak immuunsysteem en/of risicovolle omstandigheden zullen zich kunnen beschermen middels de vaccins. En hopelijk in de nabije toekomst de traditionele manier.

PIP
PIP
3 oktober 2021 20:12

Virussen zullen altijd blijven. Het is Dec bedoeling dat we resistent worden of misschien sommige zijn dit al van nature. Ik geloof niet dat iedereen besmettings gevoelig is.

nayyi
nayyi
4 oktober 2021 10:56

Corona is een blijvertje, net als influenza is de SARS-groep ook een mutagen, er zullen steeds andere (nieuwe) varianten komen en we zullen ons steeds beter leren verweren, net als dat bij griep gebeurt. We zullen ermee moeten leren leven.

Erik
Erik
4 oktober 2021 21:41

Nee, want corona is vanaf dag 1 al een leugen (het is niet meer dan een ongevaarlijk griep-achtig virus). Dit heeft niets met volksgezondheid te maken. Dit hele circus bestaat om andere redenen. Dus komt er geen einde aan.

Heddie Gritter
Heddie Gritter
17 oktober 2021 08:22

Nee, want daar gaat het de overheid niet om. Als ze het echt zouden willen eindigen als pandemie (die net als een ander griepvirus nooit volledig gaat verdwijnen), zou dat kunnen met gebruikmaking van het goedkope, al jarenlang beproefde en veilige middel, Ivermectin. Dit is in een deelstaat in India met succes toegepast op de hele bevolking, waardoor de pandemie een halt is toegeroepen. Alle informatie en wetenschappelijke studies over Ivermectin worden door BigTech en de mainstream media consequent onderdrukt. Opmerking op Facebook, Twitter, LinkedIn, Youtube etc. worden verwijderd of accounts worden gesloten. Zie de alles onthullende documentaire op OAN:
https://www.oann.com/the-story-of-ivermectin-sheds-light-on-the-history-benefits-of-the-drug/

trackback
dicyclomine prices
29 januari 2023 00:48

[…] bentyl 20 mg tablets […]

Vragen die niet, nauwelijks of niet volledig beantwoord worden door politici, media of deskundigen. Het is een onderwerp waar veel mensen mee bezig zijn!